Nieuwe aannemers

Het afgelopen jaar hebben we gekeken naar de dienstverlening bij onderhoud en reparaties. Hoe lopen de processen nu en hoe kunnen we dit beter doen. Het resultaat hiervan is dat we met een aantal nieuwe aannemers gaan samenwerken.

We hebben een aantal aannemers uitgenodigd om mee te denken over hoe zij positief kunnen bijdragen aan de verbetering van onze dienstverlening. SSW wilde een klein aantal deskundige en ervaren aannemers selecteren, voor een doelgerichte samenwerking. Daarbij hielden we er rekening mee dat huurders straks via de nieuwe website, bij een reparatieverzoek gelijk zelf een afspraak met de aannemer kunnen inplannen. De keuze was niet eenvoudig, maar we zijn overtuigd dat we de juiste partijen hebben gekozen.

Wie zijn de aannemers

De nieuwe aannemers zijn:

Coen Hagedoorn Bouwgroep voor al het reparatieonderhoud – vanaf medio april 2018

RRS Nederland B.V. voor het verhelpen van verstoppingen – vanaf 19 februari 2018

Oskam Asbestverwijdering B.V. voor het verwijderen van asbest – vanaf 19 februari 2018

Hoe te bereiken?
Vanaf maandag 19 februari 2018 kunt u bij verstoppingen RRS bereiken via ons keuzemenu van ons algemene telefoonnummer: 030 220 58 33. Vanaf medio april is ook Coen Hagedoorn via ons algemene telefoonnummer bereikbaar.

 

Consequenties?

Voor sommige huurders is er nu geen service abonnement meer voor rioleringsproblemen, dit scheelt een paar centen per maand. SSW zal hier de betreffende huurders over informeren.