top of page

Nieuwe woningen op plek van Werkschuit in Bilthoven!

Bijgewerkt op: 19 mrt. 2023

Bouwen, bouwen, bouwen!

Groen licht voor Woonstichting SSW: De woningbouw op de locatie Werkschuit gaat door en het contract voor de bouw hiervan is getekend. Na ondertekening van de ontwikkelovereenkomst, schudden Danny Visser, directeur-bestuurder van Woonstichting SSW, en Peter Bol, directeur Bolton Bouw, elkaar de hand op een goede samenwerking bij de realisatie van 27 nieuwe huurappartementen in Bilthoven: 15 sociale huur en 12 middenhuur.

WoonSpraak hoopt dat er veel meer locaties komen waar gebouwd mag worden. Want het gevoel van urgentie is hoog.


Naar verwachting staat er over ruim anderhalf jaar een nieuw gebouw met huurwoningen aan de Beatrixlaan in Bilthoven. Staat u al ingeschreven als woningzoekende?


Planning

Het streven is rondom de zomervakantie van 2023 te starten met de bouw. Dit zal ongeveer een jaar duren. Begin 2024 start daarom de verhuur. De woningen worden aangeboden via WoningNet. Vooraf inschrijven is niet mogelijk. Houd het in de gaten!


Sociale en middenhuurwoningen

Danny Visser, directeur-bestuurder van Woonstichting SSW, is erg blij met de nieuwe woningen. "In onze gemeente moeten woningzoekenden ruim elf jaar wachten op een sociale huurwoning. Ook aan middenhuurwoningen is een schrijnend tekort. Met deze 27 nieuwe woningen lossen we het woningtekort natuurlijk niet op, maar het is wel een stap in de goede richting. Dat is goed nieuws voor woningzoekenden".

Voor achtergrondinformatie kunt u ook kijken op de website van Woonstichting SSW: https://www.ssw.nl/werkschuit


62 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page